Leter du etter E-sigarett med nikotin fra vår nettbutikk? Vi kan tilby nikotinholdige juicer her på våre nettsider.

Fra våre kunder får vi ofte tilbakemeldinger på at damping har vært den mest effektive måten, også på lengre sikt, for å slippe unna røyken eller snusen. De helsemessige fordelene ved å kjøpe E-sigarett med eller uten nikotin fra nettbutikk, er åpenbare og umiddelbare. Ved å bytte ut mer enn 400 giftstoffer fra tradisjonelle sigaretter med damp, vil du oppleve å føle deg sunnere og friskere. Nå er jo alltid helsa det viktigste, men det kan også være verdt å merke seg at man sparer opptil 80 prosent sammenlignet med alminnelige sigaretter.

Dersom du velger å kjøpe E-sigarett med nikotin i vår nettbutikk skal du være over 18 år gammel. Det samme gjelder for juicer som ikke er nikotinholdige. Når det gjelder juicer er smaksvariantene nesten svimlende mange og varierer fra vannmelon til vanlig tobakkssmak.

El-sigaretter består alltid av et batteri som kan opplades, munnstykke til inhalering og et lite rom der juicen skal plasseres. Alt av dette kan kjøpes her hos oss.

Har du spørsmål om å kjøpe E-sigarett med nikotin fra vår nettbutikk, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.