Det mange ikke vet eller tenker over er at E-sigaretter med nikotin er mindre skadelig enn vanlig sigaretter og tobakk. Den største årsaken er at E-sigaretter inneholder filtre som tar bort mange giftstoffer som en vanlig sigarett ikke gjør. En bieffekt av disse filtrene er at du også reduserer inntaket av nikotin.

Vi får stadig tilbakemeldinger på at selv våre E-sigaretter med nikotin bedret pust, luktesans, samt mindre røykhoste enn tidligere. Det er med andre ord mange fordeler med å gå over til E-sigaretter.

Ingen lukt og skjeve blikk
Med E-sigaretter slipper du også å lukte røyk. Dette gjelder både for deg selv, men også de rundt deg. Selv en røyker synes sjelden det lukter like godt som det smaker. Du kan derfor spare deg og miljøet samtidig som du selv får en rekke fordeler.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg med produkter som vil hjelpe deg med en bedre og enklere tilværelse, uten å gå helt bort fra nikotin.

Vi er kjent for vår gode service overfor våre kunder. Ønsker du å komme i kontakt med en fagperson er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!