OM MENINGEN DIN ER Å SLUTTE Å RØYKE ER ELSIGG-K Å ANBEFALE

Alle e-sigaretter og all e-juice i butikken er på lager. Bestillinger før 14:30 sendes samme dag og levert innen 1-3 virkedager. All e-væske er ISO eller TÜV -sertifisert og passer for alle typer e-sigaretter. Prøv blandt våre 16 smaker med e-juice til din e- sigarett. Startpakke med elektroniske sigaretter, e-sigarett, batterier, mods , e-juice. Stort utvalg av e-sigaretter og e-juice for umiddelbar levering. Lav pris, rask levering og best service!

Et produkt, men mange forskjellige navn
Elektroniske sigaretter, e-sigaretter, elektriske sigaretter, elsigg eller erøyk, ja kjært barn har mange navn, inneholder ikke tusenvis av skadelig og kreftfremkallende stoffer slik som vanlig tobakk . E-sigaretter er et sunnere og mye billigere alternativ til tobakksrøyking.

Guide for deg som ønsker å finne riktig El-sigarett
I tillegg til god kvalitet på våre e-sigaretter er vår ambisjon å hjelpe våre kunder på best mulig måte. Enten det er rådføring ved kjøp av e-sigaretter, eller hvis du har spørsmål om hvilke e-væske som passer best, så ønsker vi i elsigg.com å være der for deg som din guide i jungelen av e-sigaretter og tilbehør.

Mange fordeler med E-sigarett
El-sigaretter inneholder ingen påviste skadelige giftstoffer, og du unngår at det lukter tobakksrøyk og nikotin av klærne dine. El-sigaretter har også den positive effekten, at de går inn å erstatter, samt reduserer ditt nikotin forbruk. Det har en effekt som gjør at ditt stoffskifte i kroppen holder seg på samme nivå, og du slipper med andre ord å legge på deg i forbindelsen med ditt eventuelle røykestopp. Tvert i mot vil du mest sannsynlig raskt merke bedring av pust, røyk-hoste, luktesans m.m.

Vi nevner også, uten at det foreløpig er bekreftet enda, at forskere i dag faktisk forsker på om stoffet som skaper dampen i el-sigaretten, faktisk også kan brukes i medisin mot influensa bakterier.

Kjøp elektroniske sigaretter og e juice på Elsigg.com – det lønner seg!