Vi tilbyr E-sigaretter uten nikotin. Kanskje ønsker du å slutte å røyke, men finner det vanskelig? Eller kanskje du bare liker å nyte røyk til fest uten å være usunn?  Da kan E-sigarett uten nikotin være det rette valget for deg.

I vårt utvalg av E-sigaretter uten nikotin finner du en rekke varianter og like mange smaker. En av fordelene med E-sigaretter er at man selv kan velge en annen smak enn tradisjonell røyk. Dette åpner også opp for de som liker smaken, men som ikke kunne tenke seg å velge klassiske sigaretter.

Nettbutikk med god service og fokus på sine kunder
Selv om E-sigaretter er velkjent produkt er det allikevel svært få som vet noe om E- sigaretter. De fleste tenker at dette er ett produkt. De fleste som røyker tenker ikke slik når de står i butikken og skal kjøpe klassiske sigaretter. Vi i Elsigg.com mener derfor at vår bransje trenger en aktør som tilbyr rådgivning rundt E-sigaretter. Hos oss skal du som kunde kunne ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kanskje du ønsker å finne det rette produktet for nettopp deg? Eller kanskje du lurer på hva som skiller de bedre alternativene fra de dårlige.

Vi er kjent for vår raske leveringstid og alle våre produkter du kan se i vår nettbutikk, er inne på lager.