Skal du kjøpe elektrisk røyk vil vi gjerne invitere deg inn i vår butikk. Her vil du finne et bredt utvalg av produkter til damping av høy kvalitet og våre kunder gir også tilbakemeldinger på at elektrisk røyk fra vår butikk bidrar til de ikke får tilbakefall til vanlige sigaretter og snus.

Dersom du er nybegynner med elektrisk røyk, har vår butikk startpakker som inneholder alt du behøver for å komme igang med dampingen. Grunnet lovgivning kan vi ikke selge produkter til personer under 18 år eller juice som inneholder nikotin. Dersom du ønsker e- juice med nikotin vil vi gjerne anbefale nettbutikken www.elsigg.com

Når det gjelder e-juice uten nikotin har vi en rekke smaker du kan velge mellom, fra vannmelon til tobakssmak. Dersom du trenger tilbehør til elektrisk røyk, har vår butikk alt du behøver av batterier, oppladere og annet damputstyr.

Grunnen til at de fleste har startet med damping er fordi det er et sunnere alternativ til tradisjonelle tobakksprodukter, og når det i tillegg er opptil 80 prosent billigere, er valget enkelt. Som en ekstra bonus vil du også oppleve at du ikke lenger har en eim av sur tobakkslukt rundt deg. Oppfinnelsen av e-sigarettene ble gjort av en kinesisk forsker som så skadene tradisjonelle tobakksprodukter påførte hans far.

Har du spørsmål angående elektrisk røyk så kontakt gjerne vår butikk på telefon 47 62 73 60 eller send en e-post til post@elsigg.no så lover å besvare din forespørsel så hurtig som mulig. Vi gleder oss til å hjelpe deg bort fra røyken, for godt!