Er du en av mange som leter etter det rette hjelpemiddelet for røykeslutt, men som allikevel ikke finner det? Vi i Elsigg mener du trygt kan forsøke E-sigaretter for å trappe ned behovet for nikotin og røyk.

Hos oss finner du varianter både med- og uten nikotin og som sørger for at du enklere kan tilvende deg et liv uten røyk.

Hvordan kan vi mene at E-sigg med nikotin er sunt?
Vi får naturligvis spørsmål om hvorfor E-sigg med nikotin er bra? Vi mener selvfølgelig ikke at nikotin er bra uansett mengde, men det mange ikke vet er at E-sigg har filtre som fjerner giftstoffene man normaltsett får ved normal røyking. Dette gjelder også mengde nikotin du inhalerer via en elektrisk røyk. På den måten er elektrisk røyk med nikotin et bedre alternativ helsemessig.

I tillegg reduserer bruken av E-sigaretter behovet for røyk. For deg som ønsker å slutte å røyke, kan derfor E-sigg være det rette valget for deg.

Vanskelig å kutte helt med engang
Dette er en normalt problemstilling vi hører hver dag. Og vi forstår det selvfølgelig svært godt. Selv om nikotin er giftstoff, har kroppen tilvendt seg disse stoffene. Dette forklarer også hvorfor det kjenne ubehagelig å slutte å røyke, selv om formålet er godt ment. Kjenner du til denne følelsen er Elsigg uten nikotin det naturlige valget, dette fordi du kan forsøke å redusere nikotinmengde, mens du trapper ned, sakte, men sikkert.