Vurderer du å kjøpe en E-sigarett? Vi legger hver dag merke til at nye kunder kommer til for å kjøpe E-sigarett slik at de kan legge bort de mer tradisjonelle og mer skadelige tobakksproduktene som snus og røyk. Damping er i ferd med å hjelpe tusenvis av nordmenn ut av nikotinavhengighet og vi er glade for å kunne bidra til dette. I stedet for skadelige stoffer fra sigaretter inhalerer du vanndamp med en smak du selv bestemmer.

Først og fremst er det viktig å informere om at kun personer over 18 år har lov til å kjøpe E-sigarett og juice. Har du valgt å legge bort røyken til fordel for dampen vil du oppleve åpenbare helsemessige fordeler samtidig som du fortsatt kan være en del av den sosiale aktiviteten som jo røyking ses for å være av mange. Og som om ikke det er nok sparer du også penger ved å kjøpe en E-sigarett i stedet for tradisjonelle tobakksprodukter.

Selve E-sigaretten består i hovedsak av et batteri, et munnstykke og et rom til juicen. Når man så trykker på knappen blir batteriet aktivert og varmer opp juicen slik at du kan inhalere dampen. Både innånding og dampen som kommer ut føles som å røyke, hvilket er noe av grunnen til at så mange lykkes med røykeslutten uten tilbakefall.

Her i vår butikk kan du både kjøpe E-sigarett og tilbehør som blant annet juice i utallige smaker, ladere, batterier og annet som du skulle behøve for å bli en damper.

Har du spørsmål om E-sigaretter, tilbehør eller e-juice som ikke besvares på våre nettsider, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller send oss en e-post.