Ønsker du å stumpe røyken, men synes det er vanskelig? Ikke fortvil, det er mange som sliter med samme problem som deg.

Dette er naturlig når nikotin er svært avhengighetsskapende og det tar ikke lang tid før kroppen gjør seg avhengig av dette giftstoffet.

Ønsker du å stumpe røyken, men ønsker en enklere måte enn bare å kutte helt brått? E-sigaretter er en naturlig startsted for deg som ønsker å stumpe røyken. Vi i Elsigg.com har svært liten tro på at brå røykeslutt og helt slutt, ikke nødvendigvis fungerer for alle, og nettopp fordi kroppen ikke føler dette naturlig. Når vi ser nærmere på hvordan vi mennesker som røyker blir uten røyk, forstår man at det ikke er bare å kutte helt ut for alle.

Vi i Elsigg har en rekke produkter som hjelper deg i overgangen fra du slutter til du vender deg til en hverdag uten nikotin og røyk.

Elsigg med- og uten nikotin, begge hjelper deg i starten
At Elsigg uten nikotin er en fin hjelper er logisk, men også variantene med nikotin skiller ut giftstoffene og fungerer som en mildere versjon av vanlig røyk. For mange mennesker er røyking psykologisk. Ved hjelp av nikotinfri Elsigg vil du fortsatt inhalere røyk, men da uten nikotin og giftstoffene du normaltsett får når du røyker.

Ønsker du mer informasjon om hvordan våre produkter kan hjelpe deg med å stumpe røyken, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi setter stor pris på å komme i kontakt med deg som ønsker å stumpe røyken, én gang for alle.