Elektriske sigaretter – Elsigg-K.

Den desidert beste vi har!

En e-sigarett gir deg tilnærmet den samme ”røyke” opplevelse som du er vant til når du røyker vanlige sigaretter med tobakk . I stedet for skadelig røyk, inhalerer du vanndamp, som er ett mye sunnere alternativ. Her på Elsigg.no tror vi det er en veldig god idé at du får stor nytte av dine e-sigaretter!

Fordelene er umiddelbar:
• Du unngår skader som sigaretter kan gjøre i kroppen din
• Unngår lukt av røyk og sjenanse for dine omgivelser
• Du kan fortsatt være en del av den sosiale aktiviteten røyking
tross alt er
• Du sparer mye penger

Elektroniske sigaretter er en god måte å komme i gang med ett varig opphør av røykingen
Det finnes mange forskjellige typer e-sigaretter , men en av de mest populære typene er e -sigaretten er Elsigg-K (ego). Denne e -sigaretten er av høy kvalitet , og den har en fin design.
Til din e-sigarett må du også velge e-væske (e-juice). E-væske har vi i mange forskjellige smaker som spenner fra vanlig tobakk til smaken av vannmelon.

Du kan få en rekke tilbehør til din e-sigarett som batterier og ladere . En annen type tilbehør er clearomizeren CE4 , som er en beholder som du fyller opp e-væske.E-juice med nikotin kan du kjøpe her: http://www.elsigg.com/page/indexpageid=2003122

Elektrisk sigarett
En elektrisk sigarett er en elektronisk sigarett , som er basert på damp istedenfor skadelig tobakksrøyk . Med en elektrisk sigarett eksponerer du ikke deg selv for de mer enn 4000 giftstoffer som finnes i vanlige sigaretter . Du vil imidlertid fortsatt ha den komfort som du forbinder med vanlige sigaretter.

E-sigarett Elsigg-K, Hvordan fungerer den?
En elektrisk sigarett fungerer ved at du fyller opp e-væske. En e-sigarett har en spesiell beholder for e-væske. Etter påfylling trykker du på en knapp på batteriet mens du inhalerer gjennom munnstykket . Når du trykker på knappen aktivereres batteriet som varmer opp e-juicen slik at det blir til damp . Både innånding og damp som ligner røyk, gjør at en elektrisk sigarett føles som å røyke en ekte sigarett.
Elektriske sigaretter hjelper deg med en effektiv røykeslutt. E-juice åpner opp en helt ny verden for deg.

Det er mange andre fordeler ved å bytte til elektriske sigaretter. En elektrisk sigarett produserer damp som er luktfri og derfor ikke festet til klær, tenner og boliger . E-sigaretter også billigere enn vanlige sigaretter, du kan faktisk spare opptil 80 % i forhold til vanlige sigaretter.

Video Nrk e-sigarett

 

SALGSVILKÅR

Fraktpriser: fra kr.59,-

Leveringstid: 2-5 virkedager

Kontakttelefon: 47627360

 

Fullstendige vilkår:

Alle kjøp gjennom Elsigg.no følger norsk forbrukerkjøpslov. Priser er oppgitt inklusive merverdiavgift for både privatkunder og bedriftskunder. Det er Elsigg.no sitt ansvar å gjøre kunden oppmerksom på eventuelle prisendringer som påvirker sluttsummen utover det som er antydet i kassen. Kjøper har ansvar for varen(e) etter de har blitt levert etter avtale og etter forbrukerkjøpsloven. Defekte varer må rapporteres til elsigg.no så fort som mulig.

Betalingsvilkår
Selger beholder eiendomsretten til varene inntil kjøpesummen i sin helhet er betalt, med tillegg av evt. renter og omkostninger, iht. lov om salgspant. Inntil eiendomsretten er overført plikter kunden å behandle produktet forsvarlig og ikke endre, selge, låne ut eller råde over produktet på annen måte uten selgers skriftlige tillatelse.
Ved kjøp gjelder prisene ifølge elsigg.no sitt webområde. Vi reserverer oss mot åpenbart feilaktige priser, samt retten til når som helst å forandre priser på våres produkter..

Alle produkter bestilt hos elsigg.no blir sendt med Posten Norge. Vi tar forbehold om feil i lagerstatus og endringer i leveringstid fra leverandører og produsenter.

Reklamasjon/ Angrerett:

Alle varer forlater oss i god stand. Hvis det likevel skulle være feil/mangler ved varen(e) så har kunden ifølge kjøpsloven rett til å få reparert varen evt. erstattet varen med en ny. I henhold til kjøpsloven har du to års reklamasjonsrett. Både reklamasjonssaker og angret kjøp må initieres ved å sende en e-post til: post@elsigg.no (må ikke sende i retur før du har fått svar fra oss om videre saksgang.

Hvis kunden ønsker å benytte seg av angreretten så må dette gjøres innen 14 dager fra pakken er mottatt, så sant varen er ubrukt og ligger i original forpakkning. Angrerettskjemaet må da fylles ut og legges ved retursendingen. Returkostnader må kunden selv betale for om kunden angrer kjøpet eller ønsker å bytte varen.  Elsigg.no forbeholder seg retten til å ikke ta i mot brukte varer i retur. Vær vennlig å ta kontakt på forhånd om du ønsker å returnere varen(e). Av miljøhensyn har vi valgt å legge angrerettskjema her. Her er link til angrerettskjema:
http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=form&id=997
Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven, og her gjelder ikke lovbestemt angrefrist.

Personvernerklæring:

Elsigg.no garanterer å respektere og beskytte all personlig og kunderelatert informasjon. Informasjon som oppgis på våre nettsider holdes strengt personlig og privat, og vil hverken bli videresolgt, gitt videre eller utvekslet med tredjeparts interesser! Spørsmål angående vårt personvern kan rettes til epost: post@elsigg.no